TERMÉKEINK

TERMÉKEINK

A revolution system csőmotorok és távirányítók széles körben használhatók redőnyökhöz, rolettákhoz, napellenzőkhöz, redőnykapukhoz, naphálókhoz. A kényelmes működtetéssel egy időben energiamegtakarítás is párosul. Ezért ajánljuk termékeinket új kivitelezésekhez vagy akár meglévő rendszerek felújításához egyaránt.

CSŐMOTOROK

Cégünk 5 év garanciával rendelkezõ ISO 9001-es szabvány szerint gyártott 230 V-os motorizációs termékeit forgalmazza. A csőmotorok a redõnytengelyben helyezkednek el, így külön helyet a redõny mellett nem igényelnek.

VEZÉRLÉSEK

A revolution system termékpalettájában nagy hangsúlyt helyeztünk a vezérlésekre, figyelembe véve a változatos felhasználói igényeket. Minden felhasználónk megtalálja, a csőmotorjaink működtetési funkcióinak szempontjából, a számára legmegfelelőbb kapcsolót vagy választhat jelenleg két távirányító családunk tagjai közül. Továbbá már meglévő kapcsolóval vezérelt árnyékolástechnikai termék felfejlesztéséhez rádióvevőink kínálnak tökéletes megoldást.

ALKATRÉSZEK

Az alkatrészlista minden raktáron lévő és a jövőben beszerezhető gyártói adaptereket, kiegészítőket tartalmazza. Szeretnénk célirányosan fejleszteni termékpalettánkat és ennek érdekében várjuk partnereink észrevételeit és igényeit. Árajánlat vagy megrendelés esetén informálódjon kollégáinknál a raktáron lévő termékeinkről!

ÉPÜLETVEZÉRLÉS

– szöveg –