CÉGÜNKRŐL

Rólunk

Cégünk, az R-NIM KFT. 2017-ben alakult. Azzal a céllal, hogy a magyarországi árnyékolástechnikai vállalkozásokkal, az egyre népszerűbb „motorizációban”, beszállítói partnerként együttműködjünk!

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal és tudással állnak meglévő és új partnereink segítségére. Vállalati szemléletünkbe tartozik, a szívvel lélekkel működő ügyfélszolgálat, az első osztályú termékek forgalmazása és a technikai támogatás.

Termékeinket, a revolution system csőmotorokat és vezérléseket, Kínában, az elektromechanikus ipari fővárosban, Ningbo-ban gyártatjuk. A gyártó nagy hangsúlyt fektet a különböző vásárlói igények kiszolgálására, ezért készít biztonságos, intelligens, kényelmes, elegáns energiatakarékos termékeket.

A XXI. században, a magyarországi építőiparágában is egyre nagyobb szerepet kapott a környezetbarát, energiatudatos kivitelezés. A motorizált árnyékolástechnikai termékek, a programozott vezérlések a természetes fény, fűtés, hűtés és szellőztetés terén töltenek be fontos szerepet, ahol helyet kapnak termékeink is.

TERMÉKEK

A revolution system csőmotorok és távirányítók széles körben használhatók redőnyökhöz, rolettákhoz, napellenzőkhöz, redőnykapukhoz, naphálókhoz. A kényelmes működtetéssel egy időben energiamegtakarítás is párosul. Ezért ajánljuk termékeinket új kivitelezésekhez vagy akár meglévő rendszerek felújításához egyaránt.


A revolution system csőmotorok több biztonsági, minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, mint például a kínai CCC, német TÜV, európai CE, ROHS, FCC, amely biztosítja a kötelező megfelelést a biztonságra.

Ezenfelül Magyarországon egyedülálló, a csőmotorokra érvényes, 6 éves termékgarancia hatékonyan védi a fogyasztói jogokat, érdekeket és egyben garantálja a minőséget.

Nagyon várjuk, hogy együtt dolgozzunk régi és új partnereinkkel, hogy együtt alkossunk valami tökéleteset.