TÁVIRÁNYÍTÓK

A távirányítás a XXI. század felkapott és rohamosan fejlődő vezérlési, irányítási formája lett. Ennek a fejlődésnek köszönhetően az árnyékolástechnikában is átvette a vezető szerepet. A rádióvevős csőmotorok és a hozzájuk tartozó távirányítók gyorsabb, egyszerűbb kivitelezést, rendszerbe állítást tesznek lehetővé. Kényelmesebb, programozhatóbb működtetéssel látják el az épületek redőnyeit, napellenzőit egyéb külső és belső árnyékolóit.

Minden felhasználónk megtalálja, a csőmotorjaink működtetési funkcióinak szempontjából, a számára legmegfelelőbb kapcsolót vagy választhat jelenleg két távirányító családunk tagjai közül. Továbbá már meglévő kapcsolóval vezérelt árnyékolástechnikai termék felfejlesztéséhez rádióvevőink kínálnak tökéletes megoldást.

Felhasználóink az alábbi távirányító család közül választhatnak:

CLEAN család

letisztult, íves külső, könnyű – megbízható kezelhetőség jellemzi. 1, 5+1, 15+1 csatornás változatai, idővezérléses változatokban is elérhetőek. Csatornánként 9 darab ( fel/le ) időprogram állítható be, mely tudással egyedülálló Magyarországon.

LIGHT család

fehér alapszínű, fekete kerettel és gombokkal rendelkező, prémium műanyag kivitelben, víztiszta plexi fali tartóval. Az ergonomikusan kialakított formájának és a prémium anyagának köszönhetően, bármelyik ingatlan díszeként is megállja a helyét. 1, 5+1, 9+1 csatornás változatokban érhető el.

PRESTIGE család

a kerek formák elhívatottainak ajánljuk. A fehér, prémium műanyag távirányító testét körbeölelő krómcsík, és a széles gombok miatt megjelenése bármilyen környezetben elragadó. 1, 5+1, 15+1 csatornás változatai, idővezérléses változatokban is elérhetőek. Csatornánként 9 darab ( fel/le ) időprogram állítható be, mely tudással egyedülálló Magyarországon.

ADVANCED család

fehér prémium műanyag kivitelben, fém oldalperemezéssel, mágneses víztiszta plexi fali tartóval rendelkezik. A merészen formázott alakjának és a prémium anyagának köszönhetően, bármelyik ingatlan díszeként is megállja a helyét. 1, 5+1, 15+1 csatornás változatai, idővezérléses változatokban is elérhetőek.  Csatornánként 9 darab ( fel/le ) időprogram állítható be, mely tudással egyedülálló Magyarországon.

ADVANCED család (érintőképernyős)

fehér prémium műanyag kivitelben, fém oldalperemezéssel, mágneses víztiszta plexi fali tartóval rendelkezik. Érintőképernyős felülete még elegánsabb kinézetet kölcsönöz neki. A merészen formázott alakjának és a prémium anyagának köszönhetően, bármelyik ingatlan díszeként is megállja a helyét. 1, 5+1, 15+1 csatornás változatokban érhető el.

FALI TÁVIRÁNYÍTÓ család

falra szerelhető, fali kapcsolónak kinéző távirányító, mely bármilyen környezetbe illik. Foglalatából kivehető, így hordozható egységgé válik. 1 és 2 csatornás változatban kapható.